På Fredag skapas det MAT
I detta nu skapar jag mat. Ja, just nu medan jag skriver skapas det mat av mig. Inte i detta tillfället speciellt aktivt, men det händer saker. Jag har sprungit omkring som en yr höna i köket i 1.5 timme nu. Förberett efterrätten, lagt grunden till huvudrätten. Påbörjat arbetet med såsen, huggigt potatis och rensat bort köttet från de värsta fettbitarna.
I detta nu så står min potatis i ugnen och väntar på att jag ska gå upp och smöra ner den lite mer.
Matsedeln ikväll ser ut som följande:
Huvudrätt:
Helstekt fläskfilé,
Ostgratinerad hasselbackspotatis,
Kantarellsås (av gul- och trattkantarell)
Serveras med sallad
Efterrätt:
Pannacotta m. Hallon/Jordgubbssås
Och ja, till er tvivlare, jag gör skiten själv (och nej, jag använder ingen såsmix eller liknande).
I detta nu så står min potatis i ugnen och väntar på att jag ska gå upp och smöra ner den lite mer.
Matsedeln ikväll ser ut som följande:
Huvudrätt:
Helstekt fläskfilé,
Ostgratinerad hasselbackspotatis,
Kantarellsås (av gul- och trattkantarell)
Serveras med sallad
Efterrätt:
Pannacotta m. Hallon/Jordgubbssås
Och ja, till er tvivlare, jag gör skiten själv (och nej, jag använder ingen såsmix eller liknande).
Kommentarer
Trackback